Paskubėkite registruotis, tai reikia padaryti iki balandžio 18 d. Alų reikia padaryti balandžio 19-21 dienomis naudojant BEST A-XL salyklą ir kitus BEST salyklus.
Tad pagrindinės sąlygos yra trys:
- Šviesusis Helles alus.
- BEST AX-L salyklas ir kiti BEST salyklai.
- Alus turi būti padarytas pagal Vokietijos alaus grynumo įstatymą, o tai reiškia jokių priedų, tik vanduo, salyklas, apyniai ir mielės.
Kaip visada, konkurso atstovai Lietuvoje yra „Savas alus“, jie padės pristatyti konkursinį alų į Vokietiją, o taip pat išdalins konkurso organizatorių prizus.
Pateikiu jų parengtą sąrašą, kaip dalyvauti konkurse, kad kas nors nepasimirštų.
- Užsiregistruokite iki balandžio 18 d. https://bestbrewchallenge.com/registration/ (pačioje svetainėje gana paini navigacija iki registracijos formos, todėl galite naudoti šią nuorodą).
- Išvirkite šviesų Helles stiliaus alų balandžio 19-21 dienomis naudodami BEST AX-L salyklą ir kitus BEST salyklus.
- Atneškite savo kūrinį į „Savą alų“ iki birželio 15 d. ir mes jį nuvešime konkurso organizatoriams. Arba galite patys siųsti konkurso organizatoriams į Vokietiją iki liepos 5 d. Nepamirškite kartu su alumi užpildyti ir įdėti popierinę anketą https://bestbrewchallenge.com/bbc-documentation/
Prizai:
- Kiekvienas atnešęs savo alų į „Savą alų“ gaus 1 maišą (25 kg) bet kurio bazinio BEST salyklo. Yra viena sąlyga, registruojantis konkurso anketoje reikia nurodyti UAB „Savas alus“ kaip salyklo tiekėją,
- Kiekvienas užsiregistravęs dalyvis gaus konkurso marškinėlius ir savo alaus vertinimo kortelę.
- Prizinės vietos gaus kelionę, kuponų ir pan. Daugiau informacijos: https://bestbrewchallenge.com/about-bbc/
„Savas alus“ taip pat parengė puslapį apie konkursą, ten rasite patarimų dėl mielių bei salyklų naudojimo:
https://www.savasalus.lt/alaus-rinkiniai/alaus-receptu-rinkiniai-savas-alus-is-salyklu/dalyvauk-ir-laimek-best-brew-challenge-2024.html
https://www.savasalus.lt/alaus-rinkiniai/alaus-receptu-rinkiniai-savas-alus-is-salyklu/dalyvauk-ir-laimek-best-brew-challenge-2024.html
Sėkmės konkurse!
0 comments :
Rašyti komentarą